![<[..::Forum Clanu [H2O]::..]>](http://www.playhardproductions.com/images/homeimage2.jpg)
.:: Filmiki związane i niezwiązane z San Andreas ::.
o mnie : gram w sa-mp od miesiąca mam 10 lat ćwiczę
pk i inne rzeczy bardzo bym chciał dołączyć do H2O ponieważ słyszałem duzo dobrych słowek o tym klanie jak by co to gram pod nickiem Maxi na serwie PSZ
to wszystko jeszcze raz proszę o rekrutacje
Terrorist
zal ja wiem kto ty a pozatym to nie jest wyglad rekrutacji wiec proponuje stanowcze NIE,a pozatym wiek masz taki dziwny xD
O lol ... Czy wszyscy , którzy chcą dojść do [H2O] , muszą poznać go na PSZ ? Zrozum , że PSZ jest na liście serverów przekreślonych przezemnie ... Nie chcę mi się pisać dlaczego , bo poprostu żal mi tego servera ...
Co do rekrutacij , złóż ją porządnie ... Nie chcę analfabetów w clanie , ani śmieciarzy ...
Ja mam 10 lat ale wiem: co, jak, kiedy, gdzie, o której a twoje podanie wygląda jakby napisał je menej i ojszczało je tysiąc krulików
a więc jestem na NIE 100% widać że niezdasz

Teraz jestem stanowczo na NIE. Wiem kto to jest ("kolega"). Cheater, lamer, idiota, nie umie stuntowac, strzelac wkurwia jak nie wiem co.

Terrorist
Niom i on MA 9 lat ustawmy jakis szczebel wiekowy bo zaraz 7latek tu podanie napisze xD ja proponuje sczebel od 12 lat